ΚΥΠΡΟΣ: Στους δρόμους η Αστυνομία - 6η φετινή εκστρατεία

ΚΥΠΡΟΣ: Στους δρόμους η Αστυνομία - 6η φετινή εκστρατεία

Την 6η φετινή εκστρατεία της για έλεγχο της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, πραγματοποιεί από αύριο Δευτέρα 13 Αυγούστου, η Αστυνομία Κύπρου.

Επισημαίνεται, ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ποσοστό γύρω στο 25% των οδικών θανάτων, οφείλεται στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, έστω σε χαμηλά επίπεδα, αυξάνει τον κίνδυνο εμπλοκής σε οδική σύγκρουση, δεδομένου, ότι μεγαλώνει τον χρόνο αντίδρασης του οδηγού και μειώνει την εγρήγορση, τη συγκέντρωση και την οπτική οξύτητα.

Η εκστρατεία θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, 19 Αυγούστου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE