ΚΕΡΥΝΕΙΑ: Εντοπίστηκε νεκρός σε πάρκο - Δεν έχει εξακριβωθεί η ταυτότητα

ΚΕΡΥΝΕΙΑ: Εντοπίστηκε νεκρός σε πάρκο - Δεν έχει εξακριβωθεί η ταυτότητα

Όπως αναφέρουν τουρκοκυπριακά δημοσιεύματα άντρας ηλικίας περίπου 40-45 χρονών εντοπίστηκε νεκρός στην Κερύνεια.

Σύμφωνα με την ψευδοαστυνομία των κατεχόμενων το πτώμα εντοπίστηκε μέσα σε πάρκο που βρίσκεται κοντά στο Κάστρο της Κερύνειας (Πάρκο Baldoken).

Τα στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής οι κατοχικές αρχές για τον άντρα που εντοπίστηκε είναι ότι έχει μούσι και σκουρόχρωμος ηλικίας περίπου 40-45 χρονών.

Οι κατοχικές αρχές συνεχίζουν την διερεύνηση για εξακρίβωση της ταυτότητας του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE