Kαύσωνας και νέα κίτρινη προειδοποίηση από το Τμ. Μετεωρολογίας

Kαύσωνας και νέα κίτρινη προειδοποίηση από το Τμ. Μετεωρολογίας

«Κίτρινη προειδοποίηση» εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, σημειώνοντας ότι η μέγιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό αναμένεται να ανέλθει στους 40 βαθμούς.

 
Η προειδοποίηση ισχύει μέχρι τις 5.00 το απόγευμα της Κυριακής 12/8.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση, είναι πιθανοί κάποιοι κίνδυνοι υγείας μεταξύ των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, όπως οι ηλικιωμένοι και τα μικρά παιδιά.

Κίτρινη προειδοποίηση: Ο καιρός είναι δυνητικά επικίνδυνος. Τα καιρικά φαινόµενα που έχουν προβλεφθεί δεν είναι ασυνήθιστα, αλλά χρειάζεται προσοχή σχετικά µε δραστηριότητες που εκτίθενται σε µετεωρολογικούς κινδύνους. Χρειάζεται συχνή ενηµέρωση σχετικά µε τις αναµενόµενες καιρικές συνθήκες και αποφυγή αχρείαστων κινδύνων.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.