Kαύσωνας και νέα κίτρινη προειδοποίηση από το Τμ. Μετεωρολογίας

Kαύσωνας και νέα κίτρινη προειδοποίηση από το Τμ. Μετεωρολογίας

«Κίτρινη προειδοποίηση» εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, σημειώνοντας ότι η μέγιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό αναμένεται να ανέλθει στους 40 βαθμούς.

 
Η προειδοποίηση ισχύει μέχρι τις 5.00 το απόγευμα της Κυριακής 12/8.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση, είναι πιθανοί κάποιοι κίνδυνοι υγείας μεταξύ των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, όπως οι ηλικιωμένοι και τα μικρά παιδιά.

Κίτρινη προειδοποίηση: Ο καιρός είναι δυνητικά επικίνδυνος. Τα καιρικά φαινόµενα που έχουν προβλεφθεί δεν είναι ασυνήθιστα, αλλά χρειάζεται προσοχή σχετικά µε δραστηριότητες που εκτίθενται σε µετεωρολογικούς κινδύνους. Χρειάζεται συχνή ενηµέρωση σχετικά µε τις αναµενόµενες καιρικές συνθήκες και αποφυγή αχρείαστων κινδύνων.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE