Περίπατος για την Τσέλσι! (ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Περίπατος για την Τσέλσι! (ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι, που πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την έδρα της Χάντερσφιλντ (0-3).

Πρεμιέρα με το δεξί για τον νέο τεχνικό της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού η ομάδα του έκανε… περίπατο στο Χάντερσφιλντ, όπου κέρδισε 3-0 την τοπική ομάδα. Οι «μπλε» προηγήθηκαν με τον Καντέ στο 34’, ενώ στο 45’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με πέναλτι του Ζορζίνιο, ο οποίος πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο… πρωταθλήματος με τη φανέλα της.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μάρκος Αλόνσο έφτασε κοντά στο να πετύχει το γκολ της χρονιάς, όμως το γυριστό σουτ που επιχείρησε, σταμάτησε στο δοκάρι. Η Χάντερσφιλντ «απάντησε» στα δοκάρια λίγο αργότερα, ενώ η Τσέλσι καθάρισε την… μπουγάδα στο 80’ με έξοχο πλασέ του Πέδρο έπειτα από ασίστ του Αζάρ.

Για τους Λονδρέζους αγωνίστηκε επίσης ο νεοφερμένος τερματοφύλακας Κέπα, ενώ στον πάγκο έμεινε ο φορ Ζιρού, που άργησε να επιστρέψει στις προπονήσεις λόγω των υποχρεώσεών του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα ξεχωρίζει το διπλό της Κρίσταλ Πάλας στο «άντρο» της νεοφώτιστης και ενισχυμένης Φούλαμ (0-2), το οποίο ήρθε με δύο γκολ των Σλουπ (41’), Ζαχά (80’). Η Γουότφορντ του Χάβι Γράθια επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Μπράιτον, με πρωταγωνιστή τον Ρικάρντο Περέιρα, που σκόραρε δύο φορές (35’, 54’) έπειτα από ισάριθμες ασίστ του Χολέμπας.

Τέλος, η Μπόρνμουθ έκαμψε την αντίσταση της νεοφώτιστης Κάρντιφ (2-0 εντός) σε μια μέτρια ποιοτικά αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο 24’ με τον Φρέιζερ, ενώ είχαν και χαμένο πέναλτι στο 34’ με τον Γουίλσον, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:
Παρασκευή 10 Αυγούστου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ 2-1
(3’ Πογκμπά, 83’ Σο – 92’ Βάρντι)

Σάββατο 11 Αυγούστου

Νιούκαστλ – Τότεναμ 1-2
(11’ Χοσελού – 8’ Βερτόνχεν, 18’ Άλι)

Μπόρνμουθ – Κάρντιφ 2-0
(24’ Φρέιζερ, 91’ Γουίλσον)

Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας 0-2
(41’ Σλουπ, 80’ Ζαχά)

Χάντερσφιλντ – Τσέλσι 0-3
(34’ Καντέ, 45’ Ζορζίνιο, 80’ Πέδρο)

Γουότφορντ – Μπράιτον 2-0
(35’, 54’ Περέιρα)

Γουλβς – Έβερτον (2-2)

Κυριακή 12 Αυγούστου

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ (15:30)

Σαουθάμπτον – Μπέρνλι (15:30)

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι (18:00)

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:

Σάββατο 18 Αυγούστου

Κάρντιφ – Νιούκαστλ (14:30)

Έβερτον – Σαουθάμπτον (17:00)

Λέστερ – Γουλβς (17:00)

Τότεναμ – Φούλαμ (17:00)

Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ (17:00)

Τσέλσι – Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή 19 Αυγούστου

Μπέρνλι – Γουότφορντ (15:30)

Μάντσεστερ Σίτι – Χάντερσφιλντ (15:30)

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00)

Δευτέρα 20 Αυγούστου

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ (22:00)

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Σε τραγωδία τεραστίων διαστάσεων εξελίχθηκε, με ανυπολόγιστη μέχρι στιγμής καταστροφή, ο πύρινος εφιάλτης που μαίνεται στην ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της μέχρι στιγμής ένα νεκρό. Ο νεκρός είχε εντοπιστεί σε όχημα στον δρόμο Λάνιας-Άλασσας, στην περιοχή όπου μαίνεται η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που κατακαίει περισσότερα από δεκατρία χωριά της ορεινής Λεμεσού. Νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης, έσπευσαν στο Κέντρο Συντονισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE