Ευρυπίδου: «Δεν ήταν και το πιο αγαπητό πρόσωπο στο Sigma»- Ποιοι συζήτησαν για να βρεθούν στο πάνελ της

Ευρυπίδου: «Δεν ήταν και το πιο αγαπητό πρόσωπο στο Sigma»- Ποιοι συζήτησαν για να βρεθούν στο πάνελ της

Μετά τις back to back (συνεχόμενες δηλαδή) αποτυχίες της στο TVOne η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στο Sigma σημειώνει σε δημοσίευμα του το περιοδικό «TV Capuccino» και για αυτό έπαιξε ρόλο ο πρώην ισχυρός άντρας στον Αρχάγγελο που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Χουλιάρα.

Ο κύριος Χουλιάρας λοιπόν, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, επέβαλε την Κωνσταντίνα Ευρυπίδου η οποία πέρασε ξανά από το Sigma πριν από μερικά χρόνια και όπως υποστηρίζει ο αρθογράφος δεν ήταν και το πιο αγαπητό πρόσωπο στο σταθμό.

Αναφορικά με την εκπομπή της, γράφει το TV Capuccino ότι αν και προσπαθούν να περάσουν στο κόσμο ότι θα είναι ένα ανατρεπτικό κονσεπτ, δεν θα διαφέρει πολύ από ένα απογευματινό μαγκαζίνο και ότι ουσιαστικά το «Όλα Για Σένα» μετακομίζει στον Παρισσινό.

Σχετικά με το ποιοι θα πλαισιώνουν την Κωνσταντίνα Ευρυπίδου στο νέο της προτζεκτ συζητήσεις έγιναν με την Κάλια Ελευθερίου, την Χριστιάνα Αντωνίου καθώς και τον Μιχάλη Χρίστου, καθώς και γνωστοί και «άγνωστοι» ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φτάνει πια με τα κροκοδείλια δάκρυα – Φταίτε όλοι

Φτάνει πια με τα κροκοδείλια δάκρυα – Φταίτε όλοι

Οι στάχτες δεν λένε ψέματα. Η καμένη γη μιλά πιο ειλικρινά απ’ όλους σας. Κι όμως, και πάλι, πάνω από τα αποκαΐδια, παρελαύνουν τα κόμματα, με φωνές πένθους και βλέμματα «αγανάκτησης». Όψιμοι τιμητές, παρόντες στα πάνελ, στα συντονιστικά κέντρα, στις κάμερες – πάντα εκεί όταν υπάρχει μικρόφωνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE