Ευρυπίδου: «Δεν ήταν και το πιο αγαπητό πρόσωπο στο Sigma»- Ποιοι συζήτησαν για να βρεθούν στο πάνελ της

Ευρυπίδου: «Δεν ήταν και το πιο αγαπητό πρόσωπο στο Sigma»- Ποιοι συζήτησαν για να βρεθούν στο πάνελ της

Μετά τις back to back (συνεχόμενες δηλαδή) αποτυχίες της στο TVOne η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στο Sigma σημειώνει σε δημοσίευμα του το περιοδικό «TV Capuccino» και για αυτό έπαιξε ρόλο ο πρώην ισχυρός άντρας στον Αρχάγγελο που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Χουλιάρα.

Ο κύριος Χουλιάρας λοιπόν, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, επέβαλε την Κωνσταντίνα Ευρυπίδου η οποία πέρασε ξανά από το Sigma πριν από μερικά χρόνια και όπως υποστηρίζει ο αρθογράφος δεν ήταν και το πιο αγαπητό πρόσωπο στο σταθμό.

Αναφορικά με την εκπομπή της, γράφει το TV Capuccino ότι αν και προσπαθούν να περάσουν στο κόσμο ότι θα είναι ένα ανατρεπτικό κονσεπτ, δεν θα διαφέρει πολύ από ένα απογευματινό μαγκαζίνο και ότι ουσιαστικά το «Όλα Για Σένα» μετακομίζει στον Παρισσινό.

Σχετικά με το ποιοι θα πλαισιώνουν την Κωνσταντίνα Ευρυπίδου στο νέο της προτζεκτ συζητήσεις έγιναν με την Κάλια Ελευθερίου, την Χριστιάνα Αντωνίου καθώς και τον Μιχάλη Χρίστου, καθώς και γνωστοί και «άγνωστοι» ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE