Ανατροπή με Γιαννιώτα;

Ανατροπή με Γιαννιώτα;

Υπαρκτό φέρεται να είναι το ενδεχόμενο παραμονής του Γιάννη Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό αντί του… φευγάτου Φελίπε Πάρντο.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους”, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι δεν τον υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ενδεικτικό είναι άλλωστε πως ο Πάρντο έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τη Λουκέρνη, ενώ δεν αγωνίστηκε στα φιλικά.

Την ίδια στιγμή υπάρχει μία φημολογία που αναφέρει ότι ο Γιάννης Γιαννιώτας μπορεί να πάρει τη θέση του Πάρντο στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή”.

Ο Έλληνας περιφερειακός επιθετικός δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο με τους Πειραιώτες και συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE