35χρονος προσπάθησε να κακοποιήσει την εργοδότριά του – Πως γλίτωσε η 34χρονη

35χρονος προσπάθησε να κακοποιήσει την εργοδότριά του – Πως γλίτωσε η 34χρονη

Ανθρωποκυνηγητό εξαπολύθηκε στη Θήβα μετά την καταγγελία μιας 34χρονης ιδιοκτήτριας εμπορικού καταστήματος, ότι το μεσημέρι της Τρίτης 07/08 προσπάθησε να τη βιάσει ένας 35χρονος Αιγύπτιος στον οποίο έδινε περιστασιακά δουλειά στο μαγαζί.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στην κατάθεσή της η φερόμενη ως θύμα, την ώρα που βρίσκονταν μόνο οι δυο τους στο κατάστημα, ο δράστης της επιτέθηκε και προσπάθησε να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή παρά την θέλησή της.

Όπως είπε, όμως, η σθεναρή αντίσταση που προέβαλε ανάγκασε τον αλλοδαπό να τραπεί σε φυγή.

Η Αστυνομία ξεκίνησε άμεσα αναζητήσεις και, το βράδυ της ίδιας ημέρας, άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν τον φερόμενο ως δράστη και τον συνέλαβαν.

Ο 35χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι επιχείρησε να ασκήσει βία στην 34χρονη, ωστόσο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού.

Από protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE