ΝΕΟΤΕΡΑ για τον τραυματισμό του Θωμά Ιωάννου!

ΝΕΟΤΕΡΑ για τον τραυματισμό του Θωμά Ιωάννου!

Ο Θωμάς Ιωάννου τραυματίστηκε στο χθεσινό ματς (9/8) ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Στουρμ Γκρατς.

Το πρόβλημα είναι στο γαστροκνήμιο για τον ποδοσφαιριστή και την Δευτέρα θα περάσει από MRI.

Ήδη σήμερα νιώθει καλύτερα ο Ιωάννου και θα διαφανεί τις επόμενες μέρες το μέγεθος της ζημιάς και πόσο καιρό θα μείνει εκτός.

Η ατυχία λοιπόν κτύπησε την πόρτα του ποδοσφαιριστή πάνω που έκανε καλές εμφανίσεις με τους κιτρινοπράσινους όμως όλοι εύχονται να μην είναι κάτι σοβαρό και πως ο αριστερός μπακ θα επιστρέψει δριμύτερος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE