31χρονος αποπειράθηκε να παρασύρει αστυνομικούς με το όχημά του

31χρονος αποπειράθηκε να παρασύρει αστυνομικούς με το όχημά του

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κλοπή κατηγορείται 31χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή 10/08 έπειτα από εκτεταμένες αναζητήσεις, στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αναβύσσου.

Ο συλληφθείς κατηγορείται πως έκλεβε συστηματικά ό,τι αξίας έβρισκε από σταθμευμένα αυτοκίνητα που παραβίαζε στην παραλιακή ζώνη της νοτιοανατολικής Αττικής.

Σε μια περίπτωση μάλιστα, στις 27-7-2018, αποπειράθηκε να παρασύρει με το αυτοκίνητο του αστυνομικούς της Ασφάλειας Αναβύσσου, που τον εντόπισαν και τον καταδίωξαν, με αποτέλεσμα να διαφύγει.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 31χρονος διέπραττε τις κλοπές από αυτοκίνητα μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του αρπάζοντας από το εσωτερικό τους χρήματα και τιμαλφή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE