31χρονος αποπειράθηκε να παρασύρει αστυνομικούς με το όχημά του

31χρονος αποπειράθηκε να παρασύρει αστυνομικούς με το όχημά του

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κλοπή κατηγορείται 31χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή 10/08 έπειτα από εκτεταμένες αναζητήσεις, στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αναβύσσου.

Ο συλληφθείς κατηγορείται πως έκλεβε συστηματικά ό,τι αξίας έβρισκε από σταθμευμένα αυτοκίνητα που παραβίαζε στην παραλιακή ζώνη της νοτιοανατολικής Αττικής.

Σε μια περίπτωση μάλιστα, στις 27-7-2018, αποπειράθηκε να παρασύρει με το αυτοκίνητο του αστυνομικούς της Ασφάλειας Αναβύσσου, που τον εντόπισαν και τον καταδίωξαν, με αποτέλεσμα να διαφύγει.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 31χρονος διέπραττε τις κλοπές από αυτοκίνητα μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του αρπάζοντας από το εσωτερικό τους χρήματα και τιμαλφή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE