ΟΥΤΕ λόγος δεν γίνεται…

ΟΥΤΕ λόγος δεν γίνεται…

Η ΑΕΚ πέρασε με μεγάλο διπλό από το Γκρατς της Αυστρίας απέναντι στην Στουρμ με 0-2.

Αρκετοί άρχισαν να σκέφτονται τον επόμενο γύρο (πλέι οφ) αλλά στο κιτρινοπράσινο οικοδόμημα ΟΥΤΕ λόγος δεν γίνεται για κάτι τέτοιο.

Ξέρουν πολύ καλά πως απομένουν ακόμη 90 λεπτά στην Λάρνακα και στην δική τους έδρα θέλουν να τελειώσουν ότι άρχισαν.

Απέδειξαν πως δεν έχουν να φοβηθούν κάτι από την Αυστριακή ομάδα και μια σοβαρή και πειθαρχημένη ΑΕΚ μπορεί να προκριθεί για ακόμη μια χρονιά στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Απεσταλμένος στην Αυστρία: Γιώργος Λεωνίδου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.