Συμβαίνει για ΠΡΩΤΗ φορά με Μέσι στην Μπαρτσελόνα!

Συμβαίνει για ΠΡΩΤΗ φορά με Μέσι στην Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τους τέσσερις αρχηγούς για τη νέα σεζόν, με τον Λιονέλ Μέσι να παίρνει το περιβραχιόνιο μετά την αποχώρηση του Αντρές Ινιέστα.

Η αποχώρηση του Αντρές Ινιέστα και του Χαβιέρ Μαστσεράνο από το ρόστερ της Μπαρτσελόνα έφερε αλλαγές όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που θα φορούν το περιβραχιόνιο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «μπλαουγκράνα” ανακοίνωσαν την Παρασκευή (10/08) τους τέσσερις αρχηγούς, οι οποίοι είναι κατά σειρά οι Λιονέλ Μέσι, Σέρτζιο Μπουσκέτς, Ζεράρ Πικέ και Σέρτζι Ρομπέρτο. Οι δύο τελευταίοι είναι για πρώτη φορά στην τετράδα των αρχηγών. Αντίθετα, ο Μέσι έχει φορέσει πάρα πολλές το περιβραχιόνιο, αφού πέρυσι ήταν δεύτερος αρχηγός πίσω από τον Ινιέστα.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές προέρχονται από τις ακαδημίες της «Μπάρτσα”, τη φημισμένη «Μασία”.

Πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE