Τρόμος στο Τέξας: 42χρονος γλίτωσε απο επίθεση καρχαρία - Απίστευτα τα τραύματα του! ΦΩΤΟ

Τρόμος στο Τέξας: 42χρονος γλίτωσε απο επίθεση καρχαρία - Απίστευτα τα τραύματα του! ΦΩΤΟ

Άρον άρον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας 42χρονος που δέχθηκε επίθεση από έναν καρχαρία, ενώ κολυμπούσε σε παραλία του Τέξας.

Το σαρκοβόρο κήτος βύθισε τα δόντια του στον δεξιό μηρό του θύματος γύρω στις 10 χθες το πρωί ενώ κολυμπούσε κοντά στην Crystal Beach βορειοανατολικά του Γκάλβεστον.

«Ο καρχαρίας μου επιτέθηκε και ήθελε να με δοκιμάσει», είπε ο άνδρας από το Άλβιν στους διασώστες που του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, πριν την μεταφορά του στην πανεπιστημιακή κλινική του Τέξας.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από το τρομακτικό τραύμα. Μέχρι την περασμένη Δευτέρα είχαν καταγραφεί φέτος στις ΗΠΑ 20 επιθέσεις καρχαριών – οκτώ εκ των οποίων στη Φλόριντα και δύο στη Χαβάη. Στην πολιτεία του Τέξας έχουν καταγραφεί συνολικά 43 επιθέσεις καρχαριών σε ανθρώπους από το 1911 και το 40% στην περιοχή του Γκάλβεστον.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE