ΚΥΠΡΟΣ: Πόσα «χάλασε» ο κάθε τουρίστας που ήρθε στο νησί - 8 ημέρες ο μέσος όρος διακοπών

ΚΥΠΡΟΣ: Πόσα «χάλασε» ο κάθε τουρίστας που ήρθε στο νησί - 8 ημέρες ο μέσος όρος διακοπών

Αύξηση κατά 1,1% σημειώθηκε στα έσοδα από τον τουρισμό τον Μάιο και 4,3% το πρώτο πεντάμηνο φέτος σε σχέση με πέρσι, σύμφωνα με στοιχεία, που δίνει στη δημοσιότητα η Στατιστική Υπηρεσία, την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, με βάση τα αποτελέσματα της Έρευνας Ταξιδιωτών τα έσοδα από τον τουρισμό τον Μάιο 2018 ανήλθαν σε €294,7 εκ. σε σύγκριση με €291,5 εκ. τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου χρόνου, σημειώνοντας αύξηση 1,1%.

Για την περίοδο Ιανουαρίου – Μαΐου 2018 τα έσοδα από τον τουρισμό, υπολογίζονται σε €677,2 εκ. σε σύγκριση με €649,2 εκ. την αντίστοιχη περίοδο του 2017, σημειώνοντας αύξηση 4,3%.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE