Κυπριακό: Στην τουρκική αδιαλλαξία προσέκρουσε η Τριμερής - «Σε αδύναμη θέση η τουρκική πλευρά», λέει ο ΠτΔ
Στην τουρκική αδιαλλαξία προσέκρουσε η πραγματοποίηση μιας Τριμερούς συνάντησης για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη.

'Εντονα προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος στην τελευταία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Όπως έγραψε: "Ωπα, ηρθα σπιτι και βρηκα στο τραπεζι αυτο το βιβλιο. Να ανησυχησω ή να το θεωρησω ως αθωα προσπαθεια αναλαφρου καλοκαιρινου διαβασματος διακοπων;".
Το βιβλίο που διαβάζει η σύζυγός του φέρει τον τίτλο: "Πώς να σκοτώσεις τον άντρα σου (και να μη σε πιάσουν)'' και δικαιολογημένα ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος εξέφρασε και δημόσια την ανησυχία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




