Το αρετουσάριστο σώμα της Σωτηροπούλου με μαγιό - Μεσογειακή και με καμπύλες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το αρετουσάριστο σώμα της Σωτηροπούλου με μαγιό - Μεσογειακή και με καμπύλες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε σε τρυφερές στιγμές στην παραλία με τον Μαραβέγια, στην όμορφη Τήνο κι εμείς είδαμε το σώμα της Κύπριας ηθοποιού χωρίς καμιά επεξεργασία.

Είναι ζευγάρι εδώ και πολλούς μήνες, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που τους «τσακώνει» ο φωτογραφικός φακός να φιλιούνται.

Ο λόγος για τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου, οι οποίοι έπρεπε να πάνε στην Τήνο για να εκδηλωθούν.

Βέβαια, η παραλία που επέλεξαν δεν είχε αρκετό κόσμο και έτσι οι δυο τους δεν δίστασαν ν’ ανταλλάξουν φιλιά και αγκαλιές.

Η Τόνια Σωτηροπούλου με ένα δίχρωμο μαγιό και χαλαρή διάθεση διασκέδασε μαζί με τον αγαπημένο της και το σκυλάκι της. 

Όπως θα δείτε η Τόνια Σωτηροπούλου, ως μεσογειακή γυναίκα, διαθέτει καμπύλες. Δεν εντάσσεται στις φοβερά αδύνατες γυναίκες και έχει ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ.

 

Πηγή φωτογραφιών: papadakispress

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE