Το αρετουσάριστο σώμα της Σωτηροπούλου με μαγιό - Μεσογειακή και με καμπύλες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το αρετουσάριστο σώμα της Σωτηροπούλου με μαγιό - Μεσογειακή και με καμπύλες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε σε τρυφερές στιγμές στην παραλία με τον Μαραβέγια, στην όμορφη Τήνο κι εμείς είδαμε το σώμα της Κύπριας ηθοποιού χωρίς καμιά επεξεργασία.

Είναι ζευγάρι εδώ και πολλούς μήνες, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που τους «τσακώνει» ο φωτογραφικός φακός να φιλιούνται.

Ο λόγος για τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου, οι οποίοι έπρεπε να πάνε στην Τήνο για να εκδηλωθούν.

Βέβαια, η παραλία που επέλεξαν δεν είχε αρκετό κόσμο και έτσι οι δυο τους δεν δίστασαν ν’ ανταλλάξουν φιλιά και αγκαλιές.

Η Τόνια Σωτηροπούλου με ένα δίχρωμο μαγιό και χαλαρή διάθεση διασκέδασε μαζί με τον αγαπημένο της και το σκυλάκι της. 

Όπως θα δείτε η Τόνια Σωτηροπούλου, ως μεσογειακή γυναίκα, διαθέτει καμπύλες. Δεν εντάσσεται στις φοβερά αδύνατες γυναίκες και έχει ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ.

 

Πηγή φωτογραφιών: papadakispress

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.