Η Λευκωσία για πρώτη φορά στον ωρολογιακό χάρτη

Η Λευκωσία για πρώτη φορά στον ωρολογιακό χάρτη

Για πρώτη φορά, η Λευκωσία συγκαταλέγεται στις παγκόσμιες πόλεις ενός ρολογιού με διπλή ώρα στη στεφάνη του ρολογιού (συνολικά 24 πόλεις).

 

Το ‘Globetrotter’ είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της εταιρείας Boldr Co. από τη Σιγκαπούρη και της εταιρείας Localtime Ltd από τη Κύπρο. Θα εκδοθούν 300 ρολόγια, το καθένα με τον δικό του αριθμό εγγραφής [1-300], σε συνεργασία με το γκρουπ ρολογιών Divers Watches Facebook Group που διαχειρίζεται η εταιρεία Localtime Ltd στην Λευκωσία.

Για πληροφορίες γ’ αυτή την συλλογή ρολογιών, ακολουθήστε το link πιο κάτω:

https://www.boldrsupply.co/collections/boldr-globetrotter-gmt

 

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 22 262 722.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE