Με ζητούμενο η πρωταθλήτρια Κύπρου το ντουμπλάρισμα νικών για να αυξήσει πιθανότητες πρωτιάς

Με ζητούμενο η πρωταθλήτρια Κύπρου το ντουμπλάρισμα νικών για να αυξήσει πιθανότητες πρωτιάς

Νέες υποχρεώσεις για την πρωταθλήτρια μας Barcelona FA στη διοργάνωση UEFA Women’s Champions League.

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου που διεξάγεται στη Σλοβενία, σήμερα Παρασκευή αντιμετωπίζει την ŽNK Olimpija Ljubljana.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Športni Park Ljubljana-Šiška» και θα αρχίσει στις 19:15.

Στην πρεμιέρα η Barcelona FA νίκησε με 2-0 τη SK Slovan Bratislava και με νέο θετικό αποτέλεσμα θα διεκδικήσει την πρόκριση στο φινάλε της ερχόμενης Δευτέρας.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο, θα συνεχίσει στη φάση των «32» της διοργάνωσης.

Στην πρεμιέρα η Olimpija Ljubljana ηττήθηκε με 6-0 από την ZFK Minsk.

Ο κύκλος της προετοιμασίας της Barcelona FA ενόψει του αγώνα με την πρωταθλήτρια ομάδα της Σλοβενίας ολοκληρώθηκε την Πέμπτη χωρίς ουσιαστικά προβλήματα.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει η Γερμανίδα Karoline Wacker.

Νωρίτερα σήμερα, θα διεξαχθεί επίσης ο αγώνας της SK Slovan Bratislava με την ZFK Minsk Λευκορωσίας.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.