«Μίλησε» η νεκροτομή για τον θάνατο του Ανδρέα Ιωσήφ που 'έσβησε' καθώς έκανε τροχάδην

 «Μίλησε» η νεκροτομή για τον θάνατο του Ανδρέα Ιωσήφ που 'έσβησε' καθώς έκανε τροχάδην

Σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου οφείλεται ο θάνατος του άτυχου 38χρονου Ανδρέα Ιωσήφ, που «έσβησε» καθώς έκανε τροχάδην στον Κόλπο των Κοραλλιών.

Την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Ανδρέα Ιωσήφ, πραγματοποίηση το πρωί της Παρασκευής (10/8) η Ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.

Θυμίζουμε ότι, ο Ανδρέας Ιωσήφ, βρισκόταν με την οικογένεια του και άλλους συγγενείς, για διακοπές σε ξενοδοχείο της Πάφου, όταν την Πέμπτη (9/8) «έσβησε» καθώς έκανε τζόκινγκ στον Κόλπο των Κοραλλιών στην Πέγεια.

Ο 38χρονος, καταλείπει σύζυγο και δύο παιδιά.

Ο άτυχος Ανδρέας κηδεύεται το πρωί του Σαββάτου, 11 Αυγούστου, από τον ιερό ναό Αγίου Θεράποντος στον Λυθροδόντα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE