«Μαύρο» ξημέρωμα στην Πάφο – Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 28χρονο Ελληνοκύπριο

«Μαύρο» ξημέρωμα στην Πάφο – Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 28χρονο Ελληνοκύπριο

Σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/8) στην επαρχία Πάφου, έχασε τη ζωή του ο 28χρονος Φίλιππος Χατζηφιλίππου, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Χατζηφιλίππου, από την Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς, οδηγούσε στον δρόμο Αγίας Μαρίνας - Αργάκας, όταν γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός και προσέκρουσε αρχικά στο αριστερό κιγκλίδωμα του δρόμου και ακολούθως ανατράπηκε για να ακινητοποιηθεί σε δέντρο.

Από την πρόσκρουση ο 28χρονος οδηγός τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.  

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE