ΓΙΑΤΙ δεν ήρθαν;

ΓΙΑΤΙ δεν ήρθαν;

Από την ομάδα έκαναν λόγο για 10.000 κόσμος και ίσως και περισσότερους από πλευράς Στουρμ Γκρατς για το παιχνίδι με την ΑΕΚ όμως ήθελαν το sold out (15.000).

Εντούτοις η ζέστη και η απογοήτευση των οπαδών έπαιξε ρόλο για να μην γίνει το sold out στο παιχνίδι της Πέμπτης (9/8) όπως μας ενημέρωσαν οι άνρθωποι της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE