Απίστευτο: 15 σάντουιτς με… κοκαΐνη κατασχέθηκαν σε αεροδρόμιο

Απίστευτο: 15 σάντουιτς με… κοκαΐνη κατασχέθηκαν σε αεροδρόμιο

Οι Αρχές του Μεξικό, στο αεροδρόμιο της Γκουανταλουχάρα εντόπισαν και κατάσχεσαν μια σακούλα με 15 ψωμάκια τα οποία ήταν γεμισμένα με κοκαΐνη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας του Μεξικού, τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά τους ανίχνευσαν την κοκαΐνη, που βρισκόταν σε σακούλα στην οποία περιέχονταν τα 15 ψωμάκια, καθένα από τα οποία είχε μέσα από ένα σακουλάκι με 120 γραμμάρια κοκαΐνης.

Με την τιμή του επικίνδυνου ναρκωτικού να κυμαίνεται αυτήν τη στιγμή στα 150 δολάρια το γραμμάριο, τέτοια ευρήματα προβληματίζουν τις Αρχές σχετικά με το θέμα της διακίνησης που ολοένα αυξάνεται.

Να σημειωθεί ότι η σακούλα με τα ψωμάκια βρέθηκε σε δέμα που προοριζόταν για την Καλιφόρνια.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE