Ήρθε ήδη Κύπρο και ΚΛΕΙΝΕΙ οριστικά και αυτή η μεταγραφή

Ήρθε ήδη Κύπρο και ΚΛΕΙΝΕΙ οριστικά και αυτή η μεταγραφή

Στην Κύπρο έφτασε ο Μίχαλι Κόρχουτ και εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Ανόρθωση.

Ο Ούγγρος αριστερός μπακ τα έχει βρει προφορικά με την ομάδα της Αμμοχώστου και αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Μπορεί αρχικά να ναυάγησε η μεταγραφή του όμως πλέον ο ίδιος επιθυμεί την ένταξη του στην βαρωσιώτικη ομάδα και με την σύμφωνο γνώμη του Λέβι η διοίκηση της Ανόρθωσης τον έφερε και αυτόν Κύπρο.

Εάν όλα πάνε καλά με τις εξετάσεις θα κλείσει και αυτή η μεταγραφή για την Κυρία που ενισχύθηκε και στη θέση του αριστερού μπακ με έναν παίκτη που έχει καλό βιογραφικό και εμπειρίες σε ψηλό επίπεδο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μεταξύ τεχνικών λύσεων και πολιτικών ναρκών - Η διπλωματία σε ρόλο «χαρτογράφου»

Κυπριακό: Μεταξύ τεχνικών λύσεων και πολιτικών ναρκών - Η διπλωματία σε ρόλο «χαρτογράφου»

Η άτυπη πενταμερής της Νέας Υόρκης κατέδειξε για ακόμα μία φορά την αναντιστοιχία ανάμεσα στην τεχνική πρόθεση και την πολιτική βούληση.