Φωτιά Λεμεσός: Τη Δευτέρα στο Προεδρικό οι Αμερικάνοι εμπειρογνώμονες
Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, με την ομάδα των Αμερικανών εμπειρογνωμόνων για τα θέματα των πυρκαγιών, στο Προεδρικό Μέγαρο.
"Όταν ο φόβος γίνεται μια αξέχαστη εμπειρία!" έγραψε η Εριλένα Πελαγία στην ανάρτησή της όπου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την βόλτα της με το αλεξίπτωτο.
Η συνεργάτης της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" βρίσκεται στο Ιόνιο για διακοπές.
Στην Λευκάδα αποφάσισε να ζήσει την εμπειρία του paragliding, κάτι το οποίο αρχικά την φόβισε, αλλά στην συνέχεια μετατράπησε σε μια αξέχαστη εμπειρία.
Η Εριλένα δεν έκρυψε τον φόβο της και κατά την διάρκεια της βολτας στους αιθέρες φώναζε:"Τρελαίνομαι".
Όταν τελείωσε είπε στον οδηγό της: 'Μην με φοβάσαι! Όσο φοβιτσιάρα είμαι τόσο περισσότερο αντέχω".
Ακολουθεί το σχετικό video:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις