Νέος ισχυρός σεισμός στην Ινδονησία - Κατάρρευση κτιρίων

Νέος ισχυρός σεισμός στην Ινδονησία - Κατάρρευση κτιρίων

Δυνατός σεισμός ισχύος 6,2 ταρακούνησε το νησί Λομπόκ της Ινδονησίας την Πέμπτη 8/8, με αποτέλεσμα ορισμένα κτίρια να καταρρεύσουν σύμφωνα με μάρτυρες και την Υπηρεσία Μετεωρολογίας και Γεωφυσικής της χώρας.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters ο τελευταίος σεισμός ήταν πολύ αισθητός στο νησί και ακολούθησε τον σεισμό ισχύος 6,9 στην κλίμακα Ρίχτερ την Κυριακή ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 131 ανθρώπων και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε χιλιάδες σπίτια.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Reuters ότι ο τελευταίος σεισμός προκάλεσε τον πανικό με τον κόσμο να ξεχύνεται στους δρόμους ενώ κτίρια κατέρρευσαν.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE