ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ: Διορίζεται ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής – Ελέγχονται και οι αστυνομικοί

ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ: Διορίζεται ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής – Ελέγχονται και οι αστυνομικοί

Αναμένεται να διοριστεί ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής για να διεξάγει έρευνα για το ατυχές περιστατικό, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 34χρονου αλλοδαπού.

Τα πιο πάνω ανέφερε σε δηλώσεις του την Τετάρτη (8/8) ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, όπου επισήμανε πως, ο θάνατος του 34χρονου προήλθε κατά τον χρόνο που βρισκόταν η Αστυνομία στον χώρο και για να διασφαλιστεί η αντικειμενικότητα της διερεύνησης των συνθηκών του περιστατικού, στάλθηκε επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα, με εισήγηση να διοριστεί ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής για διερεύνηση.

Όπως είπε ο κ. Αγγελίδης, όταν υπάρχουν τέτοιου είδους υποθέσεις, τηρείται αυτή η διαδικασία για σκοπούς αντικειμενικότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE