Νίκη με ανατροπή για τον Ερμή κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, ενημέρωση για Γκουλόν

Νίκη με ανατροπή για τον Ερμή κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, ενημέρωση για Γκουλόν

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 μόλις στο 5΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ελουντού, ο Ερμής έκανε την ανατροπή στο σημερινό (08/08) φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, επικρατώντας με 3-1.

Τα γκολ για την ομάδα της Αραδίππου σημείωσαν οι Μαρτίνιουκ (21΄), Γεωργίου (45΄) και Κεϊτά (53΄).

Ο Ερμής ξεκίνησε το φιλικό με τους Αραμπατζή, Βολκόφ, Μαλόν, Εμπαλό, Κουατσίκα, Γκουλόν, Ντίντακ, Μαρτίνιουκ, Γεωργίου, Μέλο και Κειτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο πήραν χρόνο συμμετοχής οι Φιρινίδης, Ψάλτης, Μπάουμαν, Συλβέστρου, Πουτζιουρής, Χριστοδούλου, Μάριος Δημητρίου, Μιχάλης Δημητρίου, Χατζηχριστοδούλου και Πούνας.

Η αρχική σύνθεση της Νέα Σαλαμίνας: Βεσελόφσκι, Φραγκέσκου, Χριστοφίδης, Ντομίνγκεζ, Μιντίκκης, Κορέια, Μαργκάσα, Nούρ, Eλουντού, Tιάγκο, Κίνγκσλεϊ.

Σημειώνουμε ότι ο Χέρολντ Γκουλόν συμμετέχει στις προπονήσεις του Ερμή τις τελευταίες ημέρες, όπως ενημέρωσαν επίσημα οι «φτεροπόδαροι».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE