ΕΚΤΑΚΤΟ-ΠΑΦΟΣ: Ένοπλη ληστεία στο Mall

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΠΑΦΟΣ: Ένοπλη ληστεία στο Mall

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 8/8 στο χώρο του Κings Avenue Mall στην Πάφο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απο την Αστυνομία ήταν γύρω στις 18:30 όταν άγνωστο πρόσωπο εισήλθε σε ανταλλακτήριο χρημάτων στο υπόγειο του πολυχώρου και προτάσσοντας πιστόλι ζήτησε από την υπάλληλο τα χρήματα.

Αμέσως μόλις- έντρομη- η υπάλληλος του παρέδωσε τις εισπράξεις τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση με την Αστυνομία να χτενίζει τη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του, ενώ όπως πληροφορούμαστε στο ταμείο της επιχείρησης υπήρχε το ποσό των 8.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΕΟΤΕΡΑ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE