ΘΑΝΑΤΟΣ 8ΧΡΟΝΗΣ: Απαντά το Υπουργείο Υγείας στην Αστυνομία για τον ερευνώντα λειτουργό

ΘΑΝΑΤΟΣ 8ΧΡΟΝΗΣ: Απαντά το Υπουργείο Υγείας στην Αστυνομία για τον ερευνώντα λειτουργό

Το Υπουργείο Υγείας διόρισε ερευνώντα λειτουργό για το περιστατικό θανάτου του 8χρονου κοριτσιού.

Το Υπουργείο Υγείας προχώρησε την Τετάρτη (8/8) στο διορισμό ερευνώντα λειτουργού, για διευκόλυνση του έργου της Αστυνομίας, σε σχέση με διερεύνηση ενδεχομένου ιατρικής αμέλειας στο περιστατικό θανάτου 8χρονου παιδιού στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Επίσης, διευκρινίζει ότι το σχετικό αίτημα της αστυνομίας λήφθηκε χθες το απόγευμα.

"Ως εκ τούτου", σημειώνει το Υπουργείο, «οι αναφορές περί μη ανταπόκρισης του Υπουργείου Υγείας στο αίτημα της Αστυνομίας δεν ευσταθούν».

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε νωρίς το πρωί με το ΚΥΠΕ, ανέφερε πως μέχρι εκείνη τη στιγμή το Υπουργείο Υγείας δεν τους είχε ενημερώσει για τον διορισμό οποιουδήποτε.

«Δεν ορίστηκε ακόμα ερευνώντας λειτουργός. Η αστυνομία δεν πήρε απάντηση ακόμα», είπε συγκεκριμένα ο κ. Αγγελίδης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE