ΚΥΠΡΟΣ: Κόβει την ανάσα η «πιο όμορφη αλλά και πιο επικίνδυνη γαλαρία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Κόβει την ανάσα η «πιο όμορφη αλλά και πιο επικίνδυνη γαλαρία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην πιο επικίνδυνη αλλά και πιο όμορφη γαλαρία, βρέθηκαν μέλη της σελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Cyprus From Air».

«Πώς είναι να εξερευνάς την καρδιά του Τροόδους; Εκατοντάδες μέτρα μακριά από τo φως της μέρας και η αδρεναλίνη να κτυπά κόκκινο;», είναι το ερώτημα που απαντά με τις συγκλονιστικές της φωτογραφίες η σελίδα «Cyprus From Air».

Μέλη της σελίδας, βρέθηκαν στην «πιο όμορφη αλλά και η πιο επικίνδυνη γαλαρία», όπως την χαρακτηρίζουν, όπου απαθανάτισαν ένα συγκλονιστικό θέαμα.

Όπως περιγράφουν σε ανάρτησή τους, στο ένα τρίτο της διαδρομής προς τα μέσα, το νερό καλύπτει ένα άτομο μέχρι τη μέση, ενώ είναι τόσο παγωμένο που δεν νιώθεις τα άκρα σου μετά από μερικά λεπτά.

Με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό τους, ιδιαίτερα ευαίσθητο στο σκοτάδι, φωτογράφισαν τα πιο απρόσιτα σημεία της, αναφέρουν.

Παράλληλα δίνουν ένα «ηχηρό» μήνυμα σε όλους όσοι θα ήθελαν να επισκεπτούν το σημείο τονίζοντας πως «δεν υπάρχει τίποτα εκεί που να αξίζει να χαθεί μια ζωή».

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE