ΛΙΜΝΙΤΗΣ: Ολοκληρώθηκε η διέλευση των 61 λεωφορείων με τους 1.131 Τ/κ

ΛΙΜΝΙΤΗΣ: Ολοκληρώθηκε η διέλευση των 61 λεωφορείων με τους 1.131 Τ/κ

Ολοκληρώθηκε  η διέλευση  mini bus και ενός ασθενοφόρου  με τους 1.131  Τουρκοκύπριους από το οδόφραγμα του Λιμνίτη λίγα λεπτά πριν τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης 08/08 χωρίς να παρατηρηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα. 

Από το οδόφραγμα διήλθαν 61 mini bus και ενός  ασθενοφόρου στο οποίο επέβαιναν 1.131 Τουρκοκύπριοι.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής για την διάνοιξη των οδοφραγμάτων Ανδρέα Καρό,  η διέλευση των λεωφορείων με τους Τουρκοκύπριους μέσω του οδοφράγματος του Λιμνίτη   έγινε ομαλά, προκειμένου να παραστούν  Κόκκινα,  στους “εορτασμούς", που γίνονται κάθε χρόνο για την επέτειο των βομβαρδισμών της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία.

Στην θαλάσσια περιοχή έχουν καταπλεύσει και θαλάσσια τ/κ μέσα.

Στην περιοχή αναμένεται να αφιχθεί ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί με ελικόπτερο για να παραστεί στους «εορτασμούς».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των Τ/κ ΜΜΕ, στις εκδηλώσεις αναμένεται να παρευρεθεί και ο ηγέτης των Τ/κ Μουσταφά Ακιντζί, ο διοικητής των τ/κ «δυνάμεων ασφαλείας» Γιλμάζ Γιλντιρίμ και άλλοι «αξιωματούχοι» και ο διοικητής των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων Τεφίκ Αλγκάν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE