ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων – Είχαν άγιο οι οδηγοί

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων – Είχαν άγιο οι οδηγοί

Τροχαίο ατύχημα με το ‘καλημέρα’ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 08/08, στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών.

Άγιο είχαν οι δυο εμπλεκόμενοι οδηγοί του τροχαίου που σημειώθηκε στις 05:20 τα ξημερώματα της Τετάρτης 08/08 στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, λίγο πριν το γεφύρι της Άλασσας.

Σύμφωνα με την Τροχαία Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 23χρονος οδηγός συγκρούστηκε εξ αντιθέτου με το όχημα 33χρονου ο οποίος ερχόταν από τις Πλάτρες προς την Λεμεσό.

Από την σύγκρουση τα αυτοκίνητα υπέστησαν εκτεταμένες ζημίες ενώ στους δυο οδηγούς έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Όπως μας αναφέρθηκε, δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί ενώ και οι δυο οδηγοί έφεραν ζώνες ασφαλείας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε χθες πρόταση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργω με μέτρα στήριξης για πολίτες των οποίων το πιστοποιητικό καταλληλότητας οχήματος έχει ακυρωθεί λόγω μη αντικατάστασης αερόσακου, νοουμένου ότι έχουν ήδη διευθετήσει ραντεβού.