ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Μήνυμα αισιοδοξίας από την Κύπρο – «Έτσι θα ξαναγεννηθεί η καμένη γη» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Μήνυμα αισιοδοξίας από την Κύπρο – «Έτσι θα ξαναγεννηθεί η καμένη γη» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει η Reaction Cyprus για τις πληγείσες περιοχές της Αττικής από τις φονικές φλόγες του Ιουλίου.

Ένας μισοκαμένος βασιλικός «στέλνει το πιο ισχυρό μήνυμα» για τις καμένες περιοχές της Αττικής.

Σύμφωνα με την Reaction, κατά την αποστολή τους στο Μάτι, μια συνάδελφός τους, πήρε λίγο μισοκαμένο βασιλικό από την περιοχή.

Μετά από 11 μέρες, που επέστρεψαν στο νησί, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα μέλη της.

Ο καμένος και ταλαιπωρημένος βασιλικός «γέμισε» έξι γλάστρες με τα «παραπούλια» του, στέλνοντας το μήνυμα πως «έτσι θα ξαναγεννηθεί και η καμένη γη της Ελλάδας και οι άνθρωποι θα ξανασταθούν στα πόδια τους».

Τα σπίτια μπορούν να κτιστούν. Τα δέντρα να ξαναφυτευτούν και η περιοχή να πρασινίσει ξανά.

Οι μνήμες όμως δεν χάνονται. Οι άνθρωποι δεν επιστρέφουν… «Καλή δύναμη σε όλους», καταλήγει η ανάρτηση της Reaction στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE