Σε αναμμένα κάρβουνα o Πετρίδης…

Σε αναμμένα κάρβουνα o Πετρίδης…

Επικεφαλής αποστολής του ΑΠΟΕΛ για το Ισραήλ, είναι ο Πρόεδρος Πετρίδης. 

Κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα ο ηγέτης των πρωταθλητών, περιμένοντας ότι η ομάδα θα παρουσιάσει σαφέστατη βελτίωση. 

Μόνο έτσι θα μπορέσει να «χτυπήσει” αποτέλεσμα στη γειτονική χώρα, για να έλθει στη Λευκωσία την άλλη εβδομάδα με πολλές πιθανότητες να προχωρήσει παραπέρα. 

Τα πολλά εκατομμύρια του Τσιάμπιονς Ληγκ χάθηκαν για φέτος, όμως αν οι γαλαζοκίτρινοι σώσουν τη χρονιά με ομίλους Γιουρόπα, τουλάχιστον θα αποφύγουν το «σκληρό μνημόνιο”. 

Δεν πρέπει κάποιος να είναι καθηγητής οικονομικών, για να προβλέψει τι θα ακολουθήσει, αν ο ΑΠΟΕΛ φέτος δεν φορέσει μακρομάνικα στην Ευρώπη.  

*Η φωτό «τραβήχτηκε” στο αεροδρόμιο Λάρνακας, λίγο πριν φύγει η αποστολή για το Ισραήλ.  

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ-Τατάρ: Στις 5 Μαΐου η συνάντηση τους στο γραφείο Ειδικού Συμβούλου

ΠτΔ-Τατάρ: Στις 5 Μαΐου η συνάντηση τους στο γραφείο Ειδικού Συμβούλου

Η συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου στις 11 το πρωί στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου για το Κυπριακό (UN Office of the Special Adviser (OSASG) on Cyprus) στην προστατευόμενη περιοχή των Ηνωμένων Εθνών, στη Λευκωσία, σύμφωνα με ενημέρωση από την Ειρηνευτική Δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE