Σε αναμμένα κάρβουνα o Πετρίδης…

Σε αναμμένα κάρβουνα o Πετρίδης…

Επικεφαλής αποστολής του ΑΠΟΕΛ για το Ισραήλ, είναι ο Πρόεδρος Πετρίδης. 

Κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα ο ηγέτης των πρωταθλητών, περιμένοντας ότι η ομάδα θα παρουσιάσει σαφέστατη βελτίωση. 

Μόνο έτσι θα μπορέσει να «χτυπήσει” αποτέλεσμα στη γειτονική χώρα, για να έλθει στη Λευκωσία την άλλη εβδομάδα με πολλές πιθανότητες να προχωρήσει παραπέρα. 

Τα πολλά εκατομμύρια του Τσιάμπιονς Ληγκ χάθηκαν για φέτος, όμως αν οι γαλαζοκίτρινοι σώσουν τη χρονιά με ομίλους Γιουρόπα, τουλάχιστον θα αποφύγουν το «σκληρό μνημόνιο”. 

Δεν πρέπει κάποιος να είναι καθηγητής οικονομικών, για να προβλέψει τι θα ακολουθήσει, αν ο ΑΠΟΕΛ φέτος δεν φορέσει μακρομάνικα στην Ευρώπη.  

*Η φωτό «τραβήχτηκε” στο αεροδρόμιο Λάρνακας, λίγο πριν φύγει η αποστολή για το Ισραήλ.  

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE