Η σχέση Θέκλας και Ευριπίδου στο ΣΙΓΜΑ - Η φωτογραφία μιλά από μόνη της

Η σχέση Θέκλας και Ευριπίδου στο ΣΙΓΜΑ - Η φωτογραφία μιλά από μόνη της

Η μεσημεριανή εκπομπή της Θέκλας Πετρίδου στο ΣΙΓΜΑ μετατοπίζεται και αυτό εικάζεται ότι είναι συνέπεια της ένταξης της Ευριπίδου στο κανάλι του Παρισσινού. Λογικό είναι κάποιος να διερωτάται για την κατάσταση των σχέσεων των δύο γυναικών. 

Η εκπομπή της Θέκλας Πετρίδου στο ΣΙΓΜΑ μετατοπίζεται από τον Σεπτέμβριο.

Έτσι με τη νέα σεζόν, η Θέκλα θα μας λέει καλημέρα, μετά την εκπομπη «Πρωτοσέλιδο» του Αντρέα Δημητρόπουλου.

Και μπορεί αυτό να ήταν κάτι που προέκυψε από την ένταξη της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο δυναμικό του καναλιού του Παρισσινού, αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που ενόχλησε την Θέκλα Πετρίδου.

Μάλλον χάρηκε με αυτήν την αλλαγή η Θέκλα Πετρίδου και αυτό φάνηκε άλλωστε και στις δηλώσεις από τον αέρα της εκπομπής της την Παρασκευή (3/8), όταν ανακοίνωσε στους τηλεθεατές την μετακόμιση της εκπομπής της.

Έτσι καθόλου δεν μας κάνει εντύπωση η όμορφη φωτογραφία των δύο παρουσιαστριών του ΣΙΓΜΑ που μοιράστηκε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μέσω ενός instastory.

Άλλωστε η Θέκλα είχε μοιραστεί με τους τηλεθεατές το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τις προκαλούν δυσκολίες στην μεσημεριανή της εκπομπή, ενώ το πρωί θα είναι πιο εύκολο για την ίδια.

Η λεζάντα γράφει «Όμορφες συζητήσεις» και οι δύο γυναίκες ποζάρουν με χαμόγελο στον φακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE