ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ! Σε δύο…δόσεις η ΑΦΙΞΗ στο Γκρατς! (ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ)

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ! Σε δύο…δόσεις η ΑΦΙΞΗ στο Γκρατς! (ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ)

Ταλαιπωρία για τα μέλη που απαρτίζουν την αποστολής της ΑΕΚ για Αυστρία ενόψει του παιχνιδιού με την Στουρμ Γκρατς (Πέμπτη 9/8) καθώς θα πάνε με δύο διαφορετικές πτήσεις στον τελικό τους προορισμό.

Το απόγευμα της Τρίτης (7/8) οι κιτρινοπράσινοι ξεκίνησαν από την Λάρνακα με προορισμό το Μόναχο. Από εκεί θα όδευαν προς Γκρατς για να καταλύσει η ομάδα στο ξενοδοχείο και να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!), υπήρξε καθυστέρηση και έτσι λίγο πριν τα μεσάνυχτα θα έφτανε η αποστολή στην Αυστρία.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που λάβαμε, η αποστολή θα μεταβεί στο Γκρατς με δύο πτήσεις κάτι που δημιουργά μια μικρή ταλαιπωρία.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα (ώρα Αυστρίας) θα αφιχθούν οι ποδοσφαιριστές για να καταλύσουν στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει η ομάδα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη θα πάρουν την επόμενη πτήση με προορισμό το Γκρατς.

Έτσι θα γίνει σε δύο δόσεις η μετάβαση από το Μόναχο στην Αυστριακή πόλη όπου εδρεύει η Στουρμ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.