Γερμανία: Περίπου 40 τραυματίες από πυρκαγιά που ξέσπασε στο Ζίγκμπουργκ

Γερμανία: Περίπου 40 τραυματίες από πυρκαγιά που ξέσπασε στο Ζίγκμπουργκ

Περίπου 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στην πόλη Ζίγκμπουργκ στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

«Μέχρι αυτή τη στιγμή, η ισχυρή φωτιά στο Ζίγκμπουργκ έχει προκαλέσει τον τραυματισμό 40 ανθρώπων, εκ των οποίων έξι φέρουν σοβαρά τραύματα», τόνισε η αστυνομία με ανάρτηση στο Twitter.

Σύμφωνα με τις αρχές, η πυρκαγιά προκλήθηκε από σπινθήρες των τροχών του τρένου, που πιστεύεται ότι έθεσαν φωτιά κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές και εξαπλώθηκε στα γειτονικά κτίρια.

Αρκετά σπίτια καταστράφηκαν από την πυρκαγιά, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Bild ανέφερε ότι περίπου 500 πυροσβέστες και αστυνομικοί επιχειρούν για τον περιορισμό της πυρκαγιάς.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.