Ανακοινώθηκε η επιστροφή του στην Ομόνοια!

Ανακοινώθηκε η επιστροφή του στην Ομόνοια!

Η διοίκηση της πετοσφαιρικής Ομόνοιας, ανακοίνωσε την πρόσληψη/επιστροφή του Κύπριου προπονητή, Σάββα Σάββα.

Αναλυτικά:

«Το τμήμα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Σάββα Σάββα στη θέση του προπονητή.

Ο κ. Σάββας Σάββα διετέλεσε και στο παρελθόν, με απόλυτη επιτυχία, προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του (2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017), το «τριφύλλι” κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, τρία super cup και ένα κύπελλο.

«Ευελπιστούμε σε μια επιτυχημένη χρονιά. Μπορεί να καθυστέρησε η έναρξη του προγραμματισμού, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες και να ακολουθήσουμε πρωταγωνιστική πορεία. Είμαι σίγουρος πως θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί. Θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα και να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο Σάββας Σάββα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για μετεγγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων. Η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 20 Αυγούστου.

Η επιτροπή του Τμήματος Πετόσφαιρας ανακοινώνει, επίσης, την κυκλοφορία δύο πακέτων Εισιτηρίων Διαρκείας 2018-19.

Το ένα πακέτο αφορά μόνο τους αγώνες κανονικής διάρκειας και κοστίζει €20. Το άλλο πακέτο συμπεριλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες τις ομάδας, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, playoffs, κύπελλο, ευρώπη) και διατίθεται προς €50″.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE