Π. ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Επέλεξαν να κάνουν κυματοθραύστες σε περίοδο τουριστικής αιχμής -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Π. ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Επέλεξαν να κάνουν κυματοθραύστες σε περίοδο τουριστικής αιχμής -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μετά τις φωτιές που ξέσπασαν τις τελευταίες ημέρες πλησίον του κατασκηνωτικού χώρου στην Πόλη Χρυσοχούς υπάρχει ακόμη κάτι αποτρεπτικό για αυτούς που χρησιμοποιούν τον χώρο του camping.

Του Ιάκωβου Ιακώβου

Σύμφωνα με τα όσα μας είπαν αναγνώστες του ThemaOnline, πλοίο μεταφέρθηκε στην θαλάσσια περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς για να δημιουργήσει κυματοθραύστες.

Όμως αυτό γίνεται εν μέσω αυξημένης τουριστικής κίνησης τόσο εγχώριου, αλλά και εξωτερικού τουρισμού.

Πολλοί ανθρώποι όμως μας αναφέρθηκε εκφράζουν έντονα παράπονα για το γεγονός ότι ήρθαν αυτή την στιγμή για να δημιουργήσουν τους κυματοθραύστες.

Η δουλειά που κάνουν δημιουργεί ηχορύπανση αφού η δουλειά ξεκίνησε από το πρωί οδήγησε πολλούς να ξυπνήσουν από τον ήχο της εργασίας.

Επίσης έντονα είναι τα παράπονα λουόμενης αφού πήγαν τα παιδιά της να κολυμπήσουν και το νερό της θάλασσας όπως και η ευρύτερη περιοχή μυρίζει γράσο.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι για την δημιουργία κυματοθραυστών θα πρέπει η θάλασσα να είναι ήρεμη και ίσως για αυτό να επελέγη η συγκεκριμένη στιγμή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE