Ανησυχία για τον γιο του παίκτη του ΑΠΟΕΛ – Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Ανησυχία για τον γιο του παίκτη του ΑΠΟΕΛ – Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Η πανέμορφη πλην ταλαντούχα μητέρα του γιου του παίκτη του ΑΠΟΕΛ με μια φωτογραφία γνωστοποίησε την δύσκολη φάση που περνά ο γιος της. 

Ανησυχία προκάλεσε στους διαδικτυακούς της φίλους η Αγγελική Ηλιάδη με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το βράδυ της Δευτέρας, 6 Αυγούστου.

Η τραγουδίστρια, πόσταρε μία εικόνα με τον γιο της Βασίλη, να βρίσκεται στο νοσοκομείο, γράφοντας στη λεζάντα: "Η μανούλα είναι εδώ καρδιά μου....πάντα δίπλα σου", χωρίς να διευκρινίζει τι συνέβη στο μικρό Βασίλη.

Αρκετοί ήταν οι διαδικτυακοί της φίλοι που έσπευσαν να ευχηθούν περαστικά στο τρίχρονο γιο του Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ. 

Δείτε την σχετική ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Μια σημαντική εξέλιξη για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας σηματοδοτεί η σημερινή δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αποφάσεων 302 και 303/2025 της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), με τις οποίες μεταβιβάζονται στον ΑΔΜΗΕ η Άδεια Ιδιοκτήτη Γραμμής Διασύνδεσης και η Άδεια Διαχειριστή Γραμμής Διασύνδεσης, που μέχρι σήμερα ανήκαν στην εταιρεία EuroAsia Interconnector.

BEST OF TOTHEMAONLINE