ΛΑΡΝΑΚΑ: 'Μίλησε' η νεκροτομή για την άτυχη Φωτούλα

ΛΑΡΝΑΚΑ: 'Μίλησε' η νεκροτομή για την άτυχη Φωτούλα

Σε πνιγμό εντός ύδατος οφείλεται ο θάνατος της Φωτούλας Στυλιανού, 49 χρόνων από τη Λάρνακα, η οποία πνίγηκε χθες βράδυ στη θαλάσσια περιοχή του ΚΟΤ στη Λάρνακα όπου πήγε για κολύμπι.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 49χρονης διενεργήθηκε την Τρίτη (7/8) από την Ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας η οποία αποφάνθηκε ότι ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται «σε πνιγμό εντός ύδατος».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις οκτώ το βράδυ της Δευτέρας (6/8) νεκρή γυναίκα μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Η γυναίκα βρισκόταν για κολύμπι λίγο πιο πάνω από την περιοχή του ΚΟΤ στη Λάρνακα που είναι έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

Οι επί καθήκοντι ιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας διαπίστωσαν το θάνατο της γυναίκας, ενώ από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας διαπιστώθηκε ότι η σορός δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.

Από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η νεκρή είναι η Φωτούλα Στυλιανού, 49 χρόνων από τη Λάρνακα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE