ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έκρηξη χειροβομβίδας σε πεδίο βολής - Πέντε σοβαρά τραυματίες

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έκρηξη χειροβομβίδας σε πεδίο βολής - Πέντε σοβαρά τραυματίες

Πέντε εργάτες τραυματίστηκαν από έκρηξη χειροβομβίδας σε πεδίο βολής στο κατεχόμενο χωρίο Χαμίτ Μάντρες, κατά τις εργασίες που γίνονταν την Δευτέρα (6/8) για την ασφάλτωση του δρόμου.

Στο θέμα αναφέρονται τα πρωτοσέλιδα των τουρκοκυπριακών εφημερίδων της Τρίτης (7/8), οι οποίες γράφουν ότι, εργάτες της εταιρείας που ανέλαβε να ασφαλτώσει δρόμους στην περιοχή στην οποία βρίσκεται και το πεδίο βολής, τραυματίστηκαν σοβαρά όταν εξερράγη χειροβομβίδα.

Η κατάσταση των δύο εκ των πέντε συνολικά εργατών που τραυματίστηκαν είναι σοβαρή, ένας από αυτούς έχασε το χέρι του.

Στην περιοχή μετά το συμβάν μετέβησαν μέλη του «τμήματος ανιχνεύσεως εγκλημάτων» για έρευνες, ενώ στην περιοχή βρέθηκαν και πυροτεχνουργοί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE