Βγαίνει η αποστολή και τα βλέμματα είναι στραμμένα σε τρεις βασικούς παίκτες

Βγαίνει η αποστολή και τα βλέμματα είναι στραμμένα σε τρεις βασικούς παίκτες

Η αποστολή της ΑΕΚ, η οποία θα ταξιδέψει στην Αυστρία, θα ανακοινωθεί σήμερα το πρωί μετά την προπόνηση και τα βλέμματα είναι στραμμένα στους Φλοριάν Τολμές, Μάριο Αντωνιάδη και Ντανιέλ Μοϊσόφ.

Ο πρώτος εδώ και μία εβδομάδα περίπου προπονείται κανονικά, αλλά ακόμη χρειάζεται χρόνο για να φθάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας, ενώ όσον αφορά στους άλλους δύο δύο, ανέβασαν ρυθμούς τις τελευταίες μέρες, αλλά η συμμετοχή τους στην αποστολή παραμένει αμφίβολη.

Και οι τρεις τους, δεν υπολογίζονται για την ενδεκάδα του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης. Οριστικά εκτός, είναι οι Νταβίδ Καταλά και Βίνσεντ Λαμπάν.

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΑΚ ΣΤΟ ΓΚΡΑΤΣ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE