ΠΑΦΟΣ: Του «σήκωσαν» το χωράφι οι νυχτοβάτες – Ασύλληπτο το τί του έκλεψαν

ΠΑΦΟΣ: Του «σήκωσαν» το χωράφι οι νυχτοβάτες – Ασύλληπτο το τί του έκλεψαν

Γύρω στον ένα τόνο τα κλοπιμαία.

Καρποί αβοκάντο ποσότητας περίπου  1000 κιλών  φαίνεται να απέσπασαν άγνωστα πρόσωπα από χωράφι στην Αχέλεια

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης χωραφιού στην Αχέλεια που καλλιεργεί αβοκάντο κατήγγειλε ότι άγνωστοι εισήλθαν στο χωράφι του και απέσπασαν καρπούς αβοκάντο από 20 δέντρα μεταξύ των ημερομηνιών 4 και 6 Αυγούστου ποσότητας περίπου 1.000 κιλών και αξίας 2.000 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε πως οι δράστες εισήλθαν από μέρος του χωραφιού που δεν ήταν περιφραγμένο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.