Το ΠΑΡΑΠΟΝΟ του Νταμπίζα από την Ομόνοια και η ΑΤΑΚΑ του για το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Το ΠΑΡΑΠΟΝΟ του Νταμπίζα από την Ομόνοια και η ΑΤΑΚΑ του για το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε σήμερα (6/8) στο Super Sport FM 104.0.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας (και νυν του Παναθηναϊκού) μίλησε για πολλά πράγματα. Αν άκουγε κάποιος τις δηλώσεις του όμως θα καταλάμβαινε πως ένα παράπονο το έχει.

Και που συγκεκριμένα; Ως προς το πως οριεθετήθηκαν οι στόχοι τότε που ανέλαβε καθώς χαρακτηριστικά είπε πως ”Το βίωσα εγώ πριν λίγα χρόνια πολύ ξεκάθαρα. Το πως οριοθετείς τους στόχους, τι θεωρείτε επιτυχημένο και τι αποτυχημένο”.

Επίσης μίλησε και για τον ερχομό του κύριου Παπασταύρου στην Ομόνοια και είπε πως ”Δεν σημαίνει πως επειδή ήρθε ένας άνρθωπος με λεφτά, ότι η Ομόνοια υπέγραψε συμβόλαιο με το πρωτάθλημα”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE