ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τ/κ λεωφορείο χρησιμοποιεί το πεζοδρόμιο ως δρόμος - VIDEO

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τ/κ λεωφορείο χρησιμοποιεί το πεζοδρόμιο ως δρόμος - VIDEO

Αντιδράσεις προκάλεσε δημοσίευση στο Cy Police Checkpoint η οποία αναφέρεται σε οδηγό λεωφορείου με Τ/κ πινακίδες.

Φυσικά και δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αντιδράσεις για οχήματα Τουρκοκυπρίων.

Έτσι εκτός από τις αντιδράσεις που έχουμε από επαγγελματίες οδηγούς ότι χρησιμοποιούν παράνομα το χώρο του νόμιμου αεροδρομίου τώρα έχουμε και αυτό το βίντεο.

Λεωφορείο με τουρκοκυπριακά νούμερα χρησιμοποιεί το πεζοδρόμιο στο χώρο του αεροδρομίου κάτι το οποίο εξόργισε όσους ήταν παρκαρισμένους στο αεροδρόμιο.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=iT5z4y_8iiI

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE