ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τ/κ λεωφορείο χρησιμοποιεί το πεζοδρόμιο ως δρόμος - VIDEO

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τ/κ λεωφορείο χρησιμοποιεί το πεζοδρόμιο ως δρόμος - VIDEO

Αντιδράσεις προκάλεσε δημοσίευση στο Cy Police Checkpoint η οποία αναφέρεται σε οδηγό λεωφορείου με Τ/κ πινακίδες.

Φυσικά και δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αντιδράσεις για οχήματα Τουρκοκυπρίων.

Έτσι εκτός από τις αντιδράσεις που έχουμε από επαγγελματίες οδηγούς ότι χρησιμοποιούν παράνομα το χώρο του νόμιμου αεροδρομίου τώρα έχουμε και αυτό το βίντεο.

Λεωφορείο με τουρκοκυπριακά νούμερα χρησιμοποιεί το πεζοδρόμιο στο χώρο του αεροδρομίου κάτι το οποίο εξόργισε όσους ήταν παρκαρισμένους στο αεροδρόμιο.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=iT5z4y_8iiI

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE