Ο διευθυντής του οίκου Balmain διασκέδασε με Κύπρια επώνυμη στη Μύκονο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο διευθυντής του οίκου Balmain διασκέδασε με Κύπρια επώνυμη στη Μύκονο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

O Olivier Rousteing βρίσκεται στην Μύκονο και την Κυριακή (5/8) βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί του νησιού του Αιόλου να διασκεδάζει παρέα με Κύπρια επώνυμη.

Ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας και δημιουργικός διευθυντής του οίκου Balmain επέλεξε το παραλιακό μαγαζί όπου εκεί βρισκόταν και η Άννα Βίσση για να διασκεδάσει.

 

Οι δυό τους διακέδασαν και η Κύπρια τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να σχολιάσει την ομορφιά του Olivier, γράφοντας στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Τι όμορφος άντρας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht