ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Καταγγελίες για απόπειρα παραποίησης στοιχείων

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Καταγγελίες για απόπειρα παραποίησης στοιχείων

Καταγγέλλει προσπάθεια παραποίησης στοιχείων από την μοιραία μέρα της 23ης Ιουλίου ο αντιστράτηγος, υπαρχηγός της Πυροσβεστικής κάτι που επιβεβαιώνει και δικηγόρος οικογένειας που προχώρησε σε μήνυση για το τραγικό συμβάν.

Συγκεκριμένα, ο αντιστράτηγος, υπαρχηγός Πυροσβεστικής εν αποστρατεία Ανδριανός Γκουρμπάτσης καταγγέλλει, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος», προσπάθεια παραποίησης στοιχείων σε σχέση με τα «καυτά» ζητήματα από τη μοιραία ημέρα.

«Έχω πληροφορίες για επιχείρηση παραποίησης στοιχείων, όπως για παράδειγμα οι ώρες ειδοποίησης και άφιξης στο συμβάν ή η μη αναγραφή αρμοδίων υπηρεσιακών οργάνων, παραδείγματος χάριν του διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης, όπως και για τον συντονισμό των πυροσβεστικών δυνάμεων.  Επίσης γνωρίζω πως η ώρα άφιξης των ανωτάτων αξιωματικών στα συμβάντα δεν δίνεται συνήθως δια του ασυρμάτου στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, για να μην εμφανιστούν αυτές στο καταγραφικό μηχάνημα σε ενδεχόμενη αναζήτηση ευθυνών», ανέφερε ο κ. Γκουρμπάτσης.

Την απόπειρα αλλοίωσης στοιχείων επιβεβαίωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6» και ο δικηγόρος Αντώνης Φούσσας που έχει καταθέσει την πρώτη μήνυση συγγενών θυμάτων της φωτιάς στο Μάτι. Παράλληλα ο κ. Φούσσας ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί και συμπληρωματική μήνυση με άλλα στοιχεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE