ΛΕΜΕΣΟΣ - TΡΟΧΑΙΟ: Προσέκρουσε σε τρία αυτοκίνητα – Στο νοσοκομείο 30χρονος Ελληνοκύπριος

ΛΕΜΕΣΟΣ - TΡΟΧΑΙΟ: Προσέκρουσε σε τρία αυτοκίνητα – Στο νοσοκομείο 30χρονος Ελληνοκύπριος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας (06/08), 30χρονος οδηγός από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 04:10 τα ξημερώματα στη Οδό Χρηστάκη Κράνου στην Γερμασόγεια.

Ο 30χρονος, ενώ οδηγούσε το όχημά του προς βόρεια κατεύθυνση, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε διαδοχικά σε τρία οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα.

Από την σύγκρουση τα τρία οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο 30χρονος οδηγός τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι του έχει ληφθεί αίμα για να διαπιστωθεί κατά πόσο οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.

Την υπόθεση εξετάζει η Τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE