ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους- Καταζητείται 17χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους- Καταζητείται 17χρονος

Στην σύλληψη ενός 17χρονου και δύο 15χρονων προχώρησε η Αστυνομία Λεμεσού, σχετικά με υπόθεση διάρρηξης και κλοπής. Για την ίδια υπόθεση καταζητείται και δεύτερος 17χρονος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline τα τρία πρόσωπα, συνελήφθησαν έπειτα από μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία εναντίον τους, ότι εμπλέκονται σε υπόθεση διάρρηξης χώρου που φιλοξενούνται Αρχαιολόγοι στην Επισκοπή της Επαρχίας Λεμεσού και κλοπής αντικειμένων.

Οι  ανήλικοι, φέρονται να έκλεψαν φωτογραφικές μηχανές και άλλα αντικείμενα από τον χώρο.

Οι τρεις νεαροί, συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο, ηλικίας 17 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE