ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους- Καταζητείται 17χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους- Καταζητείται 17χρονος

Στην σύλληψη ενός 17χρονου και δύο 15χρονων προχώρησε η Αστυνομία Λεμεσού, σχετικά με υπόθεση διάρρηξης και κλοπής. Για την ίδια υπόθεση καταζητείται και δεύτερος 17χρονος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline τα τρία πρόσωπα, συνελήφθησαν έπειτα από μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία εναντίον τους, ότι εμπλέκονται σε υπόθεση διάρρηξης χώρου που φιλοξενούνται Αρχαιολόγοι στην Επισκοπή της Επαρχίας Λεμεσού και κλοπής αντικειμένων.

Οι  ανήλικοι, φέρονται να έκλεψαν φωτογραφικές μηχανές και άλλα αντικείμενα από τον χώρο.

Οι τρεις νεαροί, συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο, ηλικίας 17 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE