Οι πρώτες ενδείξεις για τον τραυματισμό του Ματ Νταρμπισάιρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πρώτες ενδείξεις για τον τραυματισμό του Ματ Νταρμπισάιρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά και το φινάλε του φιλικού αγώνα, Ομόνοιας – Παναθηναϊκού, που έγινε στο ΓΣΠ, η προσοχή για την ομάδα του Ολίβα στρέφεται στο τι συμβαίνει με το πρόβλημα τραυματισμού του Άγγλου επιθετικού, Ματ Νταρμπισάιρ.

Οι πρώτες ενδείξεις, εκτιμήσεις, κάνουν λόγο πως ο παίκτης έχει υποστεί στραμπούληγμα, όχι κάτι το ανησυχητικό και όχι το πολύ σοβαρό, έτσι, δεν θα τον στερηθεί η Ομόνοια, εάν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο από τις ιατρικές εξετάσεις που θα περάσει, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πάντως, ο Νταρμπισάιρ λίγο μετά την έναρξη του β΄ ημιχρόνου του αγώνα πήγε στον πάγκο της Ομόνοιας κουτσαίνοντας, ενώ και στην έξοδο του από το ΓΣΠ πάλι δεν μπορούσε να πατήσει καλά.

Δείτε το βίντεο μέσα από την κάμερα του Themasports:

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE